Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıtlar Hakkında Bilgilendirme

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların dikkatine:

Asil listedeki adayların kayıtları  8-9 Eylül 2021 (saat 17:30’a kadar) , yedek listedeki adayların kayıtları ise 10 Eylül 2021(saat 17:30’a kadar) tarihlerinde yapılacağından kesin kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adaylarının  https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/Giris adresinden giriş yaparak kayıt için onay vermesi ve  aday başvuru sonuç listesinde  görünen öğrenci numaraları ile  Halkbank ya da Ziraat Bankası Şubeleri ile ATM’lerinden  veya  internet bankacılığı kanalı ile 2500 TL harç ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Kayıt için belirtilen tarihler içinde gerekli işlemlerin yapılması gerekmekte olup harç ücretini yatıran öğrenci adaylarının  kesin kayıtları Enstitümüz tarafından çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Adayların Kayıt için Enstitümüze şahsen gelmelerine ve  belge getirmelerine gerek yoktur.

Yayın Tarihi: 08/09/2021