Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite Çalışmaları Kapsamında Süreç Liderleri Farkındalık Toplantısı Gerçekleştirildi.

Enstitümüz yüksek öğretimde kalite çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda yüksek öğretimde kalite kültürünün enstitü yönetiminde içselleştirilmesi amacıyla farkındalık toplantılarının ilki gerçekleştirildi. Toplantıda Enstitü Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Muharrem Gürkaynak, Prof. Dr. Hasan Tevfik Marulcu, Dr. Öğr. Üyesi Cihad Özsöz , Dr. Öğr. Üyesi İsmail Sadık Yavuz ve Enstitü Sekteri Latif Akkoç Enstitü Kalite temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Selim Kanat tarafından bilgilendirildi. Toplantıda yüksek öğretimde kalite çalışmalarının akademik hayatın nasıl merkezinde yer alacağından, TYYÇ’nin öneminden, kalite çalışmalarının akademik faaliyetleri izlenebilir, değerlendirilebilir, iyileştirilebilir hale getirmesinden dolayı hem öğrenciler hem eğitmenler hem yöneticiler açısından aslında vazgeçilmez olduğundan söz edildi. Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde kalite çalışmalarını planlamak, gerçekleştirme, izlemek ve iyileştirmek amaçları ile yeni kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite Komisyonu’na faaliyetlerinde kolaylıklar dileyen Enstitü müdürü Prof. Dr. Muharrem Gürkaynak bu sürecin üniversitemize değer katacağını, “ilham veren üniversite” sloganının gereğinin, kalite çalışmalarına gösterilen özen ile ortaya konulduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 18/02/2022