Mülakat Sınavına Katılacak Öğrenciler (2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı)

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü (tezli yüksek lisans-doktora) programlarına online başvurular 09.01.2020 saat: 17.00'da sona ermiş olup; mülakat sınavına girmeye hak kazananlar 10.01.2020 tarihinde (bugün)  golcuk.sdu.edu.tr adresinde ilan edilmiştir.

Enstitümüz  2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programlarına  Anabilim Dalı Başkanlıklarının belirlemiş olduğu dil şartını veya diğer özel koşulları sağlamadığı halde başvuru yaparak listede ismi görünen adaylar mülakat sınavına alınmayacaktır. Mülakat sınavına girerek başarılı olsalar dahi kesin kayıtları Enstitü Müdürlüğümüz tarafından yapılmayacaktır.

Öğrencilerin mağdur olmamaları için Başvuru Kabul ve Koşullarını dikkatle incelemesi gerekmektedir. Başvuru Kabul ve Koşullarına erişmek için tıklayınız. Tezli Yüksek Lisans/Doktora programlarına başvuran adayların mülakat sınavına girmesi ve mülakat sınavına nüfus cüzdanı ile gelmesi zorunludur.

DİKKAT : Bilimsel değerlendirme ve/veya mülakat sınavına girecek aday, fotoğraflı ve onaylı özel bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya pasaport), transkript, diploma, geçerlilik süresi bulunan son 5 yıl içerisinde alınan ALES ve son 5 yıl içerisinde alınan Yabancı Dil Belgesi ve ilgili Anabilim Dalının başvuru koşulları ilan metninde ve özel şartlarda belirtilen belgeleri yanında bulundurmak ve mülakat jüri üyelerine ibraz etmek zorundadır, aksi halde öğrenci sınava alınmaz.

Mülakata girecek ve ilan edilecek öğrenci sayısı; kontenjan sayısının 5 (beş) katı ile sınırlıdır.

Mülakata girmeyen adayların başvurusu geçersiz sayılır.

Mülakat Tarihi   : 13 Ocak 2020 Pazartesi

Mülakat Saati   : 10.00

Mülakat Yeri     : İlgili Anabilim Dalı Başkanlıkları

Mülakat Sınavlarının Açıklanma Tarihi ve Saati : 13 Ocak 2020 Pazartesi - 21.00