II. Öğretim Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıtlar Hk.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların dikkatine:

Asil listedeki adayların kayıtları : 7-8-9 Eylül 2021 (3 gün)

Yedek listedeki adayların kayıtları: 10 Eylül  2021 (1 gün)

Adayların yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kayıtlarının yapılması için https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/Giris adresinden giriş yaparak kayıt için onay vermesi ve  atanan  öğrenci numaraları (öğrenci numaraları sonuç ilan sayfasında açıklanacak) ile  Halkbank Şubelerine ya da  İnterrnet bankacılığından Ödeme/vergi sekmesinden Fatura ve Kurum  ödemeleri menüsüne giriş yaparak 2500 TL harç ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Kayıt onayı veren ve harç ücretini yatıran adayların öğrencilik kayıtları on-line olarak Enstitümüz tarafından yapılacaktır. Adayların Kayıt için Enstitümüze şahsen gelmelerine ve  belge getirmelerine gerek yoktur.

Kayıt onayı vermeyen veya öğrenim ücretini yatırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Yayın Tarihi: 07/09/2021