Enstitümüze Yeni Kayıt olan Öğrencilerin “Öğrenci Bilgi Sistemi”ne SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ve Danışman Tercihleri Hakkında

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyında Enstitümüze Yeni Kayıt olan öğrenciler,

“Öğrenci Bilgi Sistemi”ne SDÜNet Üzerinden Öğrenci numarası ile  Giriş İşlemlerinı (http://sdunet.sdu.edu.tr/) yaparak Danışman Tercihini 09 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 23:59'a kadar  yapabileceklerdir.

Anabilim Dalı Başkanlığı, danışmanlık atamalarını öğretim üyelerinin  danışmanlığındaki öğrenci sayısına göre,  öğrencinin önceki bilimsel çalışmalarını, çalışmak istediği alanı ve danışman tercihini de dikkate alarak belirleyecektir.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak  için tıklayınız.

Not:1 Danışman tercihinde bulunmayan öğrencilere Anabilim Dalı Başkanlıkları tarafından danışman ataması yapılacaktır.

2 Yeni kayıt olan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 07/02/2022