Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzkatan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Başvuruları Hakkında

Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzkatan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Başvuruları 30 Ocak 2021-07 Şubat 2021 tarihleri arasında alınacak olup, Başvuru yapacak adayların öncelikle Enstitümüz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü öğrenci  alımına dair başvuru ve kabul koşulları ilgili bölümünü (6. sayfa) dikkatlice incelemeleri yaralarına olacaktır.

Enstitümüz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü öğrenci  kontenjanları adresi icin tıklayınız*.

Başvuru adresi için tıklayınız*.

Taahütnameler:

Tezsiz Programlar

Adayın başvurduğu alan ile ilgili taahütnamnin bu linklerden indirilip dikkatlice okunduktan sonra tükenmez/dolmakalem ile  ıslak imzalı şekilde pdf olarak taranıp başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir.

*Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı ve bağlı programların adı Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 09.12.2020 tarihli toplantısında alınan karar ile Finans ve Bankacılık olarak değişmiştir.

Yayın Tarihi: 29/01/2021