Enstitümüz 2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

Enstitümüze 2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Kesin kayıt işlemleri için http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak kesin kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

* Öğrenci Numaranızı öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Not:

1. Kayıt yaptırmaya hak kazanan uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans öğrencilerimiz, kesin kayıt yaptırabilmeleri için 18-19 Ocak 2023 tarihlerinde saat 17.00'a kadar öğrenci numaralarıyla Halk Bankası'na öğrenim harcını yatırmaları gerekmektedir. (Yedek Adayların kayıt işlemleri asil adayların kayıtları tamamlandıktan sonra kalan kontenjan dahilinde yedek sırasına göre  20 Ocak 2023 tarihinde yapılacaktır.)

2.  Tüm adayların kesin kayıt için Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur.

* Kayıtlarını yapan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir

3. Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden ödeyebilirler. (Lisansüstü Harç Ücreti)

• HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı
Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim
Ücretinizi yatırabilirsiniz.

EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

4. Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan Harç Yatırmayanların Durumları Aktif Olmayacağından Kayıtları Yapılmayacaktır.

Yayın Tarihi: 17/01/2023