ACI KAYBIMIZ

Isparta-Konya yolu trafik kazasında geçirmiş oldukları elim bir trafik kazasında Enstitümüz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programı öğrencilerimizden Omar Abdoulkarim'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ayrıca kaldırıldıkları hastanede tedavileri devam etmekte olan Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programı öğrencilerimizden Alhuseın Musbah Omran Muftah, Fathi Mansur Howedi, İşletme Anabilimdalı Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizden Souleyman Youssouf Adoum adlı öğrencilerimize de Allah'tan acil şifalar dileriz.

Enstitü Yönetimi

Yayın Tarihi: 21/10/2016