7417 sayılı Kanunla Düzenlenen Af kapsamında Enstitümüze 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına Kaydı Yapılan Öğrencilerimizin Dikkatine!

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ocak 2023 Pazartesi saat 10:00' da başlayıp, 03 Şubat 2023 Cuma saat 23:59'da sona erecektir.7417 sayılı af kapsamında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze yerleşen öğrencilerimiz, kendilerine verilen yeni öğrenci numaraları (22 ile başlayan öğrenci numaralar) ile, SDÜ Net portalından (sdunet.sdu.edu.tr) öğrenci bilgi sistemine giriş yaparak, Ders ve Dönem İşlemleri menüsü Ders Ekle/Bırak sekmesi üzerinden ders kayıt işlemini yapması gerekmektedir.

NOT: Öğrencilerimizin üzerine atanmış harç ücreti varsa ders kayıt işleminden önce, Halk bankası Bankamatikleri üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Ders Seçimi Hakkında Bilgilendirme için TIKLAYINIZ.

KATKI PAYI VE ÖĞRENİM ÜCRETİ

• Program süresini (yüksek lisans için 4 yarıyıl, doktora için 8 yarıyıl ) doldurmuş ve ikinci üniversiteye kayıtlı öğrenciler Katkı Payı yatırmalıdır.

•Enstitümüz Uzaktan Öğretim ile II. Öğretim Tezli ve II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri ÖĞRENİM ÜCRETİ yatırmalıdır. (2022-2023 Bahar Yarıyılı Yeni Kayıt olan öğrenciler hariç )

Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden ödeyebilirler.

• HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı
Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim
Ücretinizi yatırabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı Ödemesi ve EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

• Yatırmanız gereken ücreti Öğrenci Bilgi Sistemi Ders Kayıt ekranının sağ üst köşesinde görebilirsiniz.

 

Yeni Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş yapılacaktır. Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Sayfaya giriş yaptığınızda öncelikle bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.

*Kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Bu süre azami öğrenim sürelerinden sayılır.

*Öğrenciler öncelikle başarısız oldukları dersleri almak ve başarmak zorundadırlar. Bu nedenle ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilirken öncelikle başarısız olunan dersler seçilmelidir.

*Seçilen derslerde Ders Ekleme/Bırakma haftasında (13 Şubat-17 Şubat 2023) değişiklik yapılabilir.

*Kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Bu süre azami öğrenim sürelerinden sayılır.

*Gelişim ve Öğrenme’ ile ‘Öğretimde Planlama ve Değerlendirme’ derslerinin verilmesinde Eğitim Bilimleri Enstitüsü sorumludur. ‘Gelişim ve Öğrenme’ ile ‘Öğretimde Planlama ve Değerlendirme’ dersleri, Tezli Yüksek Lisans programlarında seçmeli, Doktora programlarında ise tez döneminde alınması zorunludur.

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 30/01/2023
Okunma Sayısı: 4609