2022-2023 Güz Yarıyılı Ek Başvuru ile Yerleşen Öğrenciler ve 7417 Sayılı Kanunla Düzenlenen Af Kapsamında Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında Enstitümüze ek kontenjan ve 7417 sayılı af kapsamında yerleşen öğrencilerimiz, ders seçimi yapmaları gerekmektedir.

Ders seçimi yapan tüm öğrencilerimizin dersleri Danışmanları tarafından onaylanacaktır.

Not: Af kapsamında başvurusu kabul edilen öğrencilere yeni numara verilmiştir.

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Ders Seçimi Hakkında Bilgilendirme için TIKLAYINIZ.

KATKI PAYI VE ÖĞRENİM ÜCRETİ

• Program süresini (yüksek lisans için 4 yarıyıl, doktora için 8 yarıyıl ) doldurmuş ve ikinci üniversiteye kayıtlı öğrenciler Katkı Payı yatırmalıdır.

•Enstitümüz Uzaktan Öğretim ve II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri ÖĞRENİM ÜCRETİ yatırmalıdır.

Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden ödeyebilirler.

• HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı
Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim
Ücretinizi yatırabilirsiniz.

EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

• Yatırmanız gereken ücreti Öğrenci Bilgi Sistemi Ders Kayıt ekranının sağ üst
köşesinde görebilirsiniz.

Yeni Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş yapılacaktır. Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Sayfaya giriş yaptığınızda öncelikle bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.

*Seçilen derslerde Ders Ekleme/Bırakma haftasında (19 Eylül-23 Eylül 2022) değişiklik yapılabilir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 16/09/2022