2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Sonuçları ve Kesin Kayıtlar Hk.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Sonuçları için tıklayınız.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların dikkatine:

Kesin Kayıtlar;

Asil listedeki adayların kayıtları : 23-24-25 Ağustos 2021 (3 gün)

Yedek listedeki adayların kayıtları: 26-27 Ağustos 2021 (2 gün)

tarihlerinde yapılacaktır.

Kesin Kayıtlar Hakkında;

Adayların yukarıda belirtilen tarihlerde kaydının yapılabilmesi için   daha sonra bir diğer ilan ile açıklayacağımız  platformdan  kesin kayıt için onay vermesi gerekmektedir. Onayı veren adayların öğrencilik kayıtları on-line olarak Enstitümüz tarafından yapılacak olup bu onayı vermeyen adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Adayların Kayıt için Enstitümüze şahsen gelmelerine ve şahsen belge getirmelerine gerek yoktur.

Kayıtları yapılan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini ve ders kayıtları ile ilgili duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 20/08/2021