2020-2021 Lisansüstü Başvuru Sonuçları ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Lisansüstü Başvuru yapan öğrenciler sonuçlarını bu linke tıklayarak öğrenebilirler

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı yeni kayıt hakkı kazanan öğrencilerin dikkatine:

Öğrencilerin kayıtları on-line Enstitümüz tarafından yapılacak olup, Enstitümüze şahsen gelmelerine ve şahsen belge teslim etmelerine gerek yoktur. 22-23 Eylül 2020 tarihlerinde kayıtları sistem üzerinden yapılacaktır.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların Yabancı Dil Belgesi ve imzalı Taahhütname’yi  (yükleyemeyen adaylar) yüklemeleri için sistem  on-line olarak adaylara açılacak olup adayların bu belgeleri sisteme yüklenmesinin  zaman ve şekli duyurulacaktır.

Yeni kayıt yaptıran tezsiz/uzaktan/II. Tezli yüksek lisans/tezli yüksek lisans/doktora/bütünleşik doktora/YÖK 100/2000 doktora burslu öğrenciler golcuk.sdu.edu.tr adresine giriş yaparak açılan sayfada öğrenci numaramı öğren ifadesine tıklayarak kullanıcı adı/ öğrenci numarasını açılan penceredeki adımları takip ederek öğrenecek ve sonra isteme bu öğrenci numarsı ve şifresi ile (şifre TC kimlik numarasının ilk 8 hanesidir) öğrenci bilgi güncelleme işlemini tamamladıktan sonra dönem ders seçimleri menüsünden ders seçimi yapılacaktır.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilere kayıtlı oldukları anabilim dalı başkanlıklarınca danışman ataması yapılacak olup, ders seçim işlemlerini atanan danışman ile koordine edilerek 21-27 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 22/09/2020
Okunma Sayısı: 8880