2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları Hakkında

Enstitümüze 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında II. Öğretim Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz öğrenim başvuru yapan adaylar sonuçlarını bu linke tıklayarak öğrenebilirler.

 

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında II. Öğretim Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz başvurusu ile yeni kayıt hakkı kazanan adayların dikkatine:

 

Kesin Kayıtlar;

Asil listedeki adayların kayıtları : 9-10-11 Şubat 2021 (3 gün)

Yedek listedeki adayları kayıtları: 12 Şubat Ocak 2021 (1 gün)

 

tarihlerinde yapılacak olup, Adayların yukarıda belirtilen tarihlerde kaydının yapılması için https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru/Giris adresinden giriş yaparak başvurularını listelendiği yerden onay vermesi ve sonrasında başvuru sonuçlarının ilan edildiği sayfadan öğrenecekleri  öğrenci numaraları ile başvuru kabul koşullarımız 6. sayfasında da belirtildiği şekilde Halk Bankasına 2500 TL öğrenim ücreti yatırmaları gerekmektedir. Harc ücretleri Halkbankasına öğrenci numarası ve kayıt yaptıracağı programı belirterek şubelerden yatırabililer (İnterrnet bankacılığından da Ödeme/vergi sekmesinden Kurum >eğitim ödemeleri menüsünden yatırmaları mümkündür). Kayıt onayı veren ve kayıt ücretini yatıran adayların öğrencilik kayıtları on-line olarak Enstitümüz tarafından yapılacaktır. Adayların Kayıt için Enstitümüze şahsen gelmelerine ve şahsen belge getirmelerine gerek yoktur. Kayıt onayı vermeyen ve/veya öğrenim ücretini yatırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

 

Kayıtları yapılan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini de göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 08/02/2021
Okunma Sayısı: 7269