2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programlara Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programlara kayıt yaptırmaya hak kazananların listesi saat: 19.30'da https://golcuk.sdu.edu.tr  adresinden ilan edilecektir.

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil    :    14-15-16 Ocak 2020   (3 Gün)

Yedek :    17 Ocak 2020            (1 Gün)

Adres : Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü (Isparta Meslek Yüksekokulu Binası) 3. Kat Doğu Yerleşkesi 32260 Isparta / Türkiye

Kesin Kayıt esnasında istenen belgeler Başvuru ve Kabul Koşulları metninde yer almaktadır. Başvuru ve Kabul Koşullarına erişmek için tıklayınız.

Kesin kayıt için gerekli belgeler, yukarıda belirtilen tarihlerinde mesai saatleri içerisinde eksiksiz olarak Enstitümüze şahsen veya noter vekaleti verilen şahıslar tarafından teslim edilmesi gerekmektedir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencinin kesin kayıt için istenen belgelerinde eksiklik olması halinde kaydı yapılmaz.

 

Başvuru esnasında yapılan yanlışlıklardan başvuruyu yapan aday sorumludur. Her ne sebeple olursa olsun (adayın hatasıyla, bilgi eksikliğiyle, online sisteme yanlış/hatalı bilgi girilmesi v.b. nedenlerle) yapılan yanlış başvuru sonucunda gerçekleşen tüm işlemler iptal edilir. İstenilen belgelere ilişkin olarak kasten veya sehven yanlış beyanda bulunanlar ile belgelerde tahribat yapanların, sınavlarda başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmaz. Gerçek dışı bilgi ve belgelere göre aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış öğrencilerin kaydı silinir.

Önemle Duyurulur.

Enstitü Müdürlüğü

Yayın Tarihi: 13/01/2020
Okunma Sayısı: 8075