2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Uzaktan Eğitim Tezsiz Programlara Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar

2016-2017  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Uzaktan Eğitim  Tezsiz Programlara kayıt yaptırmaya hak kazananların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Enstitümüz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Asil Adaylar T.C. HALK BANKASINA şahsen giderek gişelerden Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numaralarını (sistemde görülen-1650 ile başlayan) bildirerek (İnternet bankacılığı veya bankamatiklerden harç ödemesi yapılamamaktadır.) Lisansüstü öğrenci harcı olan 1200 TL yatırıp banka dekontu ile kesin kayıt için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde 24-27 Ocak 2017 tarihlerinde (4 gün) Enstitümüze şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Taahhütname kayıt esnasında Enstitümüzden temin edilebilir.

Enstitümüze ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik vb. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde kayıt işleminiz iptal edilecektir.Başvuru ve kesin kayıt için gerekli belgeler, kesin kayıt tarihlerinde mesai saatleri içerisinde eksiksiz olarak şahsen teslim edilmesi gereklidir. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt için istenen belgelerinde eksiklik olması halinde kaydı yapılmayacaktır.  

*Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Yayın Tarihi: 23/01/2017
Okunma Sayısı: 11610