Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Yeni Eğitim Yönetim Sistemimiz faaliyete geçmiştir.

Değerli Öğrenciler;

Yeni Eğitim Yönetim Sistemimiz  faaliyete geçmiştir. Sisteme giriş ve yapılması gereken işlemlere yönelik bilgilendirme metni için tıklayınız.

Yeni Eğitim Yönetim Sistemimiz (https://uzak.isparta.edu.tr) faaliyete geçmiştir.

Uzaktan Öğretim Yönetim Sistemi'ne giriş yapmak için Gölcük Bilgi Sistemi (golcuk) öğrenci numarası ve şifre olarak T.C. Kimlik numarasının ilk 8 hanesini kullanabilirsiniz.

ALMS kullanım klavuzu için tıklayınız.

Perculus kullanım klavuzu için tıklayınız.

 Tarayıcı olarak Google Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz. Üzerinde sanal sınıf ekran paylaşımı için Perculus 3 eklentisi isteyebilir. İlgili eklentiye ulaşmak için tıklayınız.

Ders içeriklerini ve bazı bileşenleri görüntüleyemiyorsanız Google Chrome üzerinde Flash desteğiniz kapalı olabilir. Lütfen bu dokümandan takip ederek yönergeleri uygulayın.

Not:

Sistem üzerinde yapılan tüm şifre sıfırlama ya da bilgilendirme e-postaları üniversitemizin sizlere vermiş olduğu e-posta adreslerinize gelecektir. Ulaşmak için Gölcük üzerinde belirtilen adresinizle https://ogrencieposta.sdu.edu.tr üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Öğrenci e-postasına giriş için kullanıcı adınız öğrenci numaranızın başına yl harflerini ekleyerek, parolanız ise T.C. kimlik numaranızın son 8 hanesinden oluşmaktadır.

Örnek giriş işlemi:

kullanıcı adınız: yl1234567890@stud.sdu.edu.tr

parola: T.C. kimlik numaranızın son 8 hanesi

Sistemde yaşanılan sorunlar için huseyinsatirer@gmail.com adresine mail atmak suretiyle iletişime geçebilirsiniz.

Enstitü Müdürlüğü

Yayın Tarihi: 23/09/2019
Okunma Sayısı: 4317