Enstitümüz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kesin Sonuçları Hakkında

Enstitümüz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Sonuçları Açıklanmıştır.

Kesin kayıt işlemleri için http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak kesin kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kazanan Adayların Listeleri Aşağdıa Belirtilmiştir.

Tezli yüksek lisans ve doktora sonuçları için tıklayınız.

Tezsiz ve uzaktan yüksek lisans sonuçları için tıklayınız.

Yatay geçiş sonuçları için tıklayınız.

Yabancı uyruklu öğrenci yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Kesin Kayıtlar (Asil Adaylar)      : 25-26-27-28 Ocak 2022

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar) : 1-2 Şubat 2022

Not: 1. Kayıt yaptırmaya hak kazanan 2.öğretim tezsiz , uzaktan öğretim tezsiz , 2.öğretim tezli yüksek lisans ve yabancı uyruklu öğrencilerimizin kesin kayıt yaptırabilmeleri için ilan edilen öğrenci numaralarıyla Halk Bankası'na öğrenim harcını yatırmaları gerekmektedir. (Yedek Adayların kayıt işlemleri asil adayların kayıtları tamamlandıktan sonra kalan kontenjan dahilinde yedek sırasına göre 1-2 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olup; web sayfamızdan konu ile ilgili ayrıca  duyurusu yapılacaktır.)

2.  Tüm adayların kesin kayıt için Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur.

Kayıtlarını yapan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 24/01/2022