2016-2017 Güz Dönemi II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Yedek Kayıtlar Hakkında

2016-2017 Güz Dönemi II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Yedek Kayıtları 25 Ağustos 2016 tarihinde Enstitümüzde yapılcaktır. Kayıt esnasında istenecek belgeler aşağıdadır:

1- Lisansüstü Eğitim Başvuru Formu (On-line başvuru çıktısı( https://sosyalbilimleri.sdu.edu.tr adresinden temin edilecektir)

2- Diploma veya çıkış belgesinin noter veya herhangi bir resmi kurum onaylı sureti

3- Transkriptin noter veya herhangi bir resmi kurum onaylı sureti

4- Nüfus cüzdanı onaylı fotokopisi

5- Fotoğraf (4 adet)

6- Erkekler için Askerlik durum belgesi.

7-Başvuru taahhütnamesi(Kesin kayıt esnasında enstitümüzden temin edilecektir)

8-Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar T.C. Halk Bankasına Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numaralarını (sistemde görülen) bildirerek Lisansüstü öğrenci harcı olan 840 TL yatırıp kesin kayıt için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde 25  Ağustos 2016 mesai bitimine kadar şahsen Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Enstitümüze ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik vb. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde kayıt işleminiz iptal edilecektir.

 

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

- Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kayıtlarını; şahsen veya noterden bir başkasına vekalet vererek gerçekleştirebilirler.

- Posta ile kayıt yapılamaz.

 

- Aslı gibidir onayı, belgenin aslı ve fotokopisi ile tüm kamu kurumlarında yapılabilmektedir.

 

 

 

Yayın Tarihi: 24/08/2016
Okunma Sayısı: 5340