21 Kasım 2017 Salı

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2011 Yılı En İyi Tez Ödülleri Sahiplerini Buldu

21 Şubat 2013 Perşembe 09:50 tarihinde eklendi | 2161 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  2011 Yılı En İyi Tez Ödülleri Sahiplerini Buldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  2011 yılı en iyi tez ödüllerini kazanan adaylar,  Enstitü Yönetim Kurulu’nun 12/12/2012 tarih ve 578/17 sayılı toplantısıyla kararlaştırılmıştır.

İktisat Anabilim Dalı öğrencisi Gökhan Özdamar “Reel Döviz Kurları Ekseninde İhracatı Etkileyen Faktörler ve Rekabet: Türkiye Otomotiv Sanayisi Üzerine Bir İnceleme” adlı, Doç. Dr. Mesut Albeni danışmanlığında yürütülen teziyle 2011 yılı En İyi Doktora Tezi;

Kamu Yönetimi Anabilim Dalı öğrencisi Hatice Mesci “Yüksek Öğretim Kurumları ve Üst Kuruluşlarında Çalışan Kamu Görevlilerinin Yargılanmaları Öncesi Soruşturmaları” adlı, Yrd. Doç. Dr. Vahdettin Aydın danışmanlığında yürütülen teziyle 2011 yılı En İyi Yüksek Lisans Tezi ödülüne layık görülmüştür.

Tez Ödül Töreni 26 Şubat 2013 Salı günü saat :14.00’de Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonunda yapılacaktır.