20 Eylül 2017 Çarşamba

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2011 Yılı En İyi Tez Ödülleri Sahiplerini Buldu

03 Ocak 2013 Perşembe 16:40 tarihinde eklendi | 2519 defa okundu

Lisansüstü öğrencilerini bilimsel araştırma sürecinde sürekli geliştirme ve iyileştirme, verimliliği artırma, rekabet ortamı oluşturma, araştırmalarını ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtma gibi kalite hedeflerine yöneltmek amacıyla Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’nün 2011 yılında başlattığı yılın “En İyi Doktora Tezi” ve “En iyi Yüksek Lisans Tezi” 2011 yılı ödülleri sahiplerini buldu.  Buna Göre:

Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı öğrencisi Gökhan ÖZDAMAR “Reel Döviz Kurları Ekseninde ihracatı Etkileyen Faktörler ve Rekabet: Türkiye Otomotiv Sanayisi Üzerine Bir İnceleme” adlı, Doç. Dr. Mesut ALBENİ danışmanlığında yürütülen teziyle 2011 yılı En İyi Doktora Tezi;
Kamu Hukuku Anabilim Dalı öğrencisi Hatice MESCİ “Yüksek Öğretim Kurumları ve Üst Kuruluşlarında Çalışan Kamu Görevlilerinin Yargılanmaları Öncesi Soruşturmaları” adlı, Yrd. Doç. Dr. Vahdettin AYDIN danışmanlığında yürütülen teziyle 2011 yılı En İyi Yüksek Lisans Tezi ödülüne layık görülmüştür.