II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Dikkatine!!

Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Asil Adaylar T.C. Halk Bankasına Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numaralarını (sistemde görülen) bildirerek Lisansüstü öğrenci harcı olan 840 TL yatırıp kesin kayıt için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde 22-24 Ağustos 2016 tarihlerinde (24 Ağustos Mesai Bitimine kadar) şahsen Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Enstitümüze ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik vb. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde kayıt işleminiz iptal edilecektir.
Yayın Tarihi: 22/08/2016