20 Ocak 2018 Cumartesi

Ders Döneminde Bulunan Öğrencilerin Dikkatine (Zorunlu Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Dersi)

08 Kasım 2017 Çarşamba 12:19 tarihinde eklendi | 1264 defa okundu

20.04.2016 tarihinden önce/sonra bir tezli yüksek lisans/doktora programına kayıt olan ve henüz ders aşamasında bulunan tüm öğrencilerin Çerçeve Yönetmeliği hükümlerine göre Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği konularını içeren bir dersin alınması zorunlu tutulmuştur.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders dönemlerinin 1 inci yarıyıl olarak kabul edilmesi nedeniyle derslerini başarı ile tamamlayamayan öğrencilerin (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda) kayıtları silinecektir. Bu nedenle öğrencilerimizin Bahar Yarıyılında Bilimsel Araştırma ve yayın Etiği konularını içeren zorunlu derslerden birini mutlaka almaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin ileride mağdur olmamaları için söz konusu dersi seçmeleri  önemle rica olunur.

Enstitü Müdürlüğü