24 Kasım 2017 Cuma

29 Ağustos 2016 Pazartesi 15:29 tarihinde eklendi | 10956 defa okundu

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Sonuçları İçin  TIKLAYINIZ.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Dikkatine!!

Enstitümüz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Asil Adaylar T.C. Halk Bankasına Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numaralarını (sistemde görülen) bildirerek Lisansüstü öğrenci harcı olan 1200 TL yatırıp kesin kayıt için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde 29 Ağustos-31 Ağustos-01 Eylül 2016 tarihlerinde (3 gün)  şahsen Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Enstitümüze ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik vb. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde kayıt işleminiz iptal edilecektir.

***2016-2017 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans  Yedek Kayıtları 02 Eylül 2016 tarihinde Enstitümüzde yapılacaktır.