20 Eylül 2017 Çarşamba

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Online Başvuru Yapan Adaylarımızın Dikkatine

18 Ağustos 2015 Salı 10:18 tarihinde eklendi | 11620 defa okundu

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

Kesin Kayıt Tarihleri: 17-18-19 Ağustos 2015

*Asil Adaylardan kesin kayıt yaptırmayanların yerine yedek adaylardan sırayla 20-21 Ağustos  2015 tarihlerinde kesin kayıt yapılacaktır.

Adres:SDÜ Sosyal Bilimleri Enstitüsü (Orman Fakültesi Zemin Kat , Doğu Kampüsü-Çünür)32200 ISPARTA

Telefon: 0.246-2113850 Fax: 0.246-2370060

Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Harcını yatırmayan ve evrakklarını belirttiğimiz tarihte enstitümüze teslim etmeyen adayın kaydı yapılmayacaktır.

NOT: KAYIT YAPTIRMAYAN ASİL ADAYLARDAN YERİNE, KAYIT YAPTIRMA HAKKI KAZANAN YEDEK ADAYLAR (BELİRTİLEN TARİHLERDE1. YEDEK İTİBARİ İLE SIRASIYLA KAYITLARINI YAPTIRACAKLARDIR...

Enstitümüz Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar T.C. Halk Bankası'na Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numaralarını (sistemde görünen) bildirerek Lisansüstü öğrenci harcı olan 840 TL yatırıp kayıt için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde elden veya posta yolu ile belirtilen tarihlerde mutlaka enstitüye ulaştırması gerekmektedir. Postada meydana gelen gecikmelerden dolayı enstitümüz sorumlu olmayacaktır. Enstitü'ye ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik v.b. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde, kayıt işleminiz iptal edilecektir.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

1-Lisansüstü Başvuru Formu (On-line başvuru çıktısı olmayan adaylar için ilgili form Enstitümüzce verilecektir)

2- Diploma veya çıkış belgesinin noter veya herhangi bir resmi kurum tarafından aslı gibidir onaylı fotokopisi

3- Transkriptin noter veya herhangi bir resmi kurum tarafından aslı gibidir onaylı fotokopisi