24 Kasım 2017 Cuma

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Sonuçları Açıklandı

04 Ağustos 2015 Salı 16:18 tarihinde eklendi | 53156 defa okundu

2015-2016 GÜZ YARIYILI MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

KAYIT TARİHLERİ:

Kesin Kayıtlar (Asil): 05-06-07 Ağustos  2015

Kesin Kayıtlar (Yedek): 10-11-12 Ağustos  2015

Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez...

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

1. Lisansüstü  Başvuru Formu (Kayıt anında Enstitümüzden temin edilecektir)

2. Diploma veya mezuniyet belgelerinin herhangi bir resmi kurum tarafından Aslı gibidir onaylı fotokopisi,

3. Son üç  yıl içerisinde alınmış ALES Sonuç Belgesinin fotokopisi

4. Aldığı dersleri ve notları gösterir belgenin (transkript) herhangi bir resmi kurum tarafından Aslı gibidir onaylı fotokopisi,

5. Yatay geçiş için başvuracak adayların öğrenimine devam ettiği üniversiteden alacakları onaylı öğrenci belgesi ve transkript,

6. YDS, ÜDS, KPDS veya Üniversitelerarası Kurulca kabul edilen sınavlara ait belgelerin fotokopisi.(Başvuru esnasında girdiği notu gösteren dil sonuç belgesi)

7. Özgeçmiş,

8. 4 (dört) adet fotoğraf,

9. Nüfus cüzdanı fotokopisi

10. Erkekler için askerlik müsaade belgesi (Askerlik Şubesinden alınan askerlik son durum belgesi)

Adaylar kesin kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri plastik kapaklı dosya içerisinde Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.