23 Kasım 2017 Perşembe

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında II. Öğetim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kayıt Hakkı Kazanan Adaylarımızın Dikkatine

05 Şubat 2016 Cuma 10:05 tarihinde eklendi | 15610 defa okundu

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesine Ulaşmak İçin  TIKLAYINIZ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Online Başvuru Yapan Adaylarımızın Dikkatine

Asil Adayların Kesin Kayıt Tarihleri: 5-8-9 Şubat 2016

*Asil Adaylardan kesin kayıt yaptırmayanların yerine yedek adaylardan sırayla 10 Şubat 2016 tarihinde kesin kayıt yapılacaktır.

Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Harcını yatırmayan ve evrakklarını belirttiğimiz tarihte enstitümüze şahsen teslim etmeyen adayın kaydı yapılmayacaktır.

NOT: KAYIT YAPTIRMAYAN ASİL ADAYLARDAN YERİNE, KAYIT YAPTIRMA HAKKI KAZANAN YEDEK ADAYLAR (BELİRTİLEN TARİHTE1. YEDEK İTİBARİ İLE SIRASIYLA KAYITLARINI YAPTIRACAKLARDIR.

Enstitümüz II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar T.C. Halk Bankası'na Üniversite adı ve Lisansüstü listesinde öğrenci numaralarını (sistemde görünen) bildirerek Lisansüstü öğrenci harcı olan 840 TL yatırıp kayıt için istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde belirtilen tarihlerde şahsen enstitüye teslim etmesi gerekmektedir. Enstitü'ye ibraz etmiş olduğunuz belgelerdeki bilgiler ile ön kayıt için internet üzerinden girilen bilgilerde, her ne sebeple olursa olsun (lehte veya aleyhte) hatalı, eksik vb. yapılan yanlış beyanlar nedeniyle tutarsızlık olması halinde, kayıt işleminiz iptal edilecektir.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

1- Diploma veya çıkış belgesinin noter veya herhangi bir resmi kurum tarafından aslı gibidir onaylı fotokopisi

2- Transkriptin noter veya herhangi bir resmi kurum tarafından aslı gibidir onaylı fotokopisi

3-Nüfus cüzdanı noter veya herhangi bir resmi kurum tarafından aslı gibidir onaylı fotokopisi