24 Eylül 2017 Pazar

2014-2015 BAHAR YARIYILI ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYITLARI

17 Şubat 2015 Salı 02:00 tarihinde eklendi | 6821 defa okundu

2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Özel Öğrenci Başvurusu:

-19- 25 Şubat 2015 tarihleri arasında Özel Öğrenci statüsünde eğitim almak isteyen Lisans son sınıf öğrencileri, Lisans Mezunları başvurularını gerçekleştirebilirler.

-Ders seçimlerini Anabilim Dalları tarafından açılan derslerden seçebilirler.

-Özel öğrenci Statüsünde ders alacak öğrenciler Lisansüstü eğitimde en fazla 5 (beş) ders alabilirler.

-Özel öğrenci statüsünde ders alacak Tezsiz ve Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri en fazla dört (4) ders alabilirler.

-Özel öğrenci statüsünde ders alacak öğrenciler alacağı derslerle ilgili bilgileri

Anabilim Dallarından öğrenebilirler.

Not 1: Lisans son sınıf öğrencilerinin özel öğrencilik dahil toplamda almaları gereken AKTS Ders Kredisi 45'tir.

Not 2: Seminer ve Uzmanlık Alan dersleri kesinlikle seçilemez.

Özel Öğrenci katkı payı ücretlerini Üniversitemiz Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Veznesine öğrenci TC Kimlik numaralarına yatırılacaktır.

Ders Başına Alınacak Özel Öğrenci Ücretleri:

Tezli Lisansüstü programı ders ücreti 100 TL

II. Öğretim Tezsiz yüksek lisans programı ders ücreti 252 TL  (1 Dönem-4 ders=1008, 00.- TL)

Uzaktan Eğitim Tezsiz yüksek lisans programı ders ücreti 360 TL   (1 Dönem-4 ders=1440, 00.- TL)

Özel Öğrencilik Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ