20 Eylül 2017 Çarşamba

2013-2014 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Katkı Payları, Kayıt Yenileme, Ders Seçimi ve Ders Saydırma İşlemleri

31 Ocak 2014 Cuma 16:43 tarihinde eklendi | 8643 defa okundu

-Kayıt yenileme sırasında normal eğitim süresinde olan öğrencilerimizden öğrenci katkı payı alınmayacaktır. Normal eğitim süresini tamamlayan 6111 sayılı Kanun kapsamında eğitimine devam eden öğrencilerimiz 129 TL katkı payı ödeyeceklerdir. (Yüksek Lisans için 6 yarıyıl, Doktora için12 yarıyılı tamamlayan öğrenciler öğrenci katkı payı ödeyeceklerdir.)

-Öğrenci katkı payı ödeyecek öğrencilerimiz Lisansüstü öğrencisi olduğunu belirterek öğrenci numaraları ile Tüm Türkiye Halk Bankası şubelerine yatırabilirler veya aşağıdaki adresten kredi kartı ile ödeme yapılabilir. EFT kabul edilmemektedir.

-Özel Öğrenci alımları 12-20 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

-07-12 şubat 2014 tarihleri arasında öğrenciler danışmanları ile birlikte http://golcuk.sdu.edu.tr/ adresi üzerinden ders seçim işlemlerini online yapacaklardır.

-13-14 Şubat 2014 tarihleri arasında Mazeretli Kayıt Yenileme işlemleri yapılacaktır.

-Özel öğrenci statüsünde ders alan veya yatay geçiş yapan öğrencilerin Ders saydırma ve intibak işlemleri 7-20 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

-17-21 şubat  tarihleri arasında ders ekleme ve bırakma işlemleri gerçekleşecektir.